Laden...

Klantaccounts

Verken alle vragen en antwoorden met betrekking tot klantaccounts, van hun aanmaak tot hun configuratie en nog veel meer.

Definitie

Een klantaccount op een website is een persoonlijke ruimte die een gebruiker aanmaakt en gebruikt om met die website te communiceren. Dit is een veelvoorkomende functie op veel websites, vooral op e-commerce websites, sociale netwerken, online bankdiensten, forums, boekingssites en vele andere.

Uw klantaccount staat u doorgaans toe om te registreren, in te loggen en toegang te krijgen tot gepersonaliseerde functies.

Beheer

Om een ​​account aan te maken op Preeders®, volg deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar het tabblad "Inloggen" rechtsboven op de website.
2. Klik op "Registreren" linksonder op de pagina.
3. Vul de juiste velden in met de vereiste informatie, inclusief uw e-mailadres, dat ook als uw gebruikersnaam zal dienen.
4. Bevestig uw e-mailadres en valideer het.

Wanneer u op de knop "Aanmelden" klikt, selecteer dan de optie "Wachtwoord vergeten of problemen met inloggen via e-mail". Volg vervolgens de verstrekte instructies zorgvuldig en voer de gebruikersnaam (uw e-mailadres) in die u heeft gebruikt bij het aanmaken van uw account.

Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail voor het resetten van uw wachtwoord. Vergeet niet om uw spam- of ongewenste e-mailmap te controleren als u de e-mail niet in uw primaire inbox ontvangt.

Om je profiel aan te maken, volg deze eenvoudige stappen om de benodigde informatie te verstrekken.

1. Selecteer je land van verblijf: De eerste stap is om je huidige land van verblijf te kiezen. Dit stelt ons in staat om je ervaring aan te passen op basis van de wetten en specifieke kenmerken van jouw locatie.

2. Specificeer je geografische verdeling: Afhankelijk van je land van verblijf kunnen we je vragen om een nauwkeurigere geografische verdeling op te geven, zoals je regio, provincie of staat.

3. Geef je persoonlijke contactgegevens op: Om een volledig profiel aan te maken, hebben we enkele van je persoonlijke contactgegevens nodig, zoals je naam, e-mailadres en mogelijk je telefoonnummer. Zorg ervoor dat je nauwkeurige en up-to-date informatie verstrekt, zodat we contact met je kunnen opnemen indien nodig.

Nadat je deze informatie hebt ingevuld, ben je klaar om je profiel aan te maken. Je hebt dan toegang tot alle functies van onze service en kunt volop genieten van wat we te bieden hebben.

Om uw profiel op onze website te wijzigen, volgt u deze eenvoudige stappen:

1. Log in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar uw profielpagina door de optie "Profiel" in het menu te selecteren.
3. Op uw profielpagina zou u een knop "Bewerken" moeten zien. Klik erop.
4. U wordt automatisch doorgestuurd naar een pagina waar u verschillende informatie kunt bijwerken, zoals uw postadres, e-mailadres, telefoonnummer en meer. Maak de nodige wijzigingen. Het is belangrijk op te merken dat uw voornaam en achternaam niet kunnen worden gewijzigd, omdat elk account permanent is gekoppeld aan de oorspronkelijke maker.
5. Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan door op de knop "Opslaan" te klikken zodra u klaar bent.

Als u problemen ondervindt of extra hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor persoonlijke assistentie.

Om uw profiel te verwijderen, volgt u deze eenvoudige stappen. Zorg er eerst voor dat u bent ingelogd op uw account. Ga vervolgens naar het tabblad "Mijn profiel" bovenaan in het menu.

Eenmaal op uw profielpagina, scrolt u naar beneden totdat u de knop "Mijn profiel verwijderen" vindt. Deze knop bevindt zich onderaan de pagina, onder uw persoonlijke informatie.

Klik op de knop "Mijn profiel verwijderen" om het verwijderingsproces te starten. U wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen door op "Bevestigen" te klikken om ervoor te zorgen dat de verwijdering opzettelijk is.

U kunt uw Preeders® account te allen tijde verwijderen.

1 - Inloggen op uw account
2 - Ga naar uw profiel
3 - Kies de sectie Instellingen
4 - Selecteer vervolgens het tabblad "Mijn account verwijderen".

Let op: het verwijderen van een account is onomkeerbaar, uw gegevens en al uw voordelen worden gewist.

Het gebruikersaccount wordt gemarkeerd als "te verwijderen", het blijft 6 maanden actief, zodat de eigenaar van het account in deze periode opnieuw verbinding kan maken en het dus opnieuw kan activeren om het opnieuw te gebruiken. Als dit gebeurt, wordt de account automatisch permanent verwijderd, samen met alle bijbehorende gegevens.

Word lid van de Preeders®-gemeenschap door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het is eenvoudig: voer uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld onderaan elke pagina in en klik vervolgens op de knop "Inschrijven". Hierdoor blijft u constant op de hoogte van ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Mis niets van wat Preeders® te bieden heeft!

U heeft de mogelijkheid om u af te melden voor onze nieuwsbrief door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Log in op uw Preeders®-account door te klikken op de knop 'Aanmelden'.
2. Eenmaal ingelogd, ga naar uw persoonlijke ruimte door 'Profiel' te selecteren in het menu.
3. In het 'Profiel'-menu klikt u op het tabblad 'Instellingen'.
4. Op dit punt vindt u een knop met de tekst 'Afmelden'. Klik erop om uw uitschrijving te bevestigen.

Een andere optie om u af te melden is door te klikken op de afmeldingslink die in al onze e-mails staat.

Controles

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, vragen we alle betrokken partijen om de vereiste documenten in te dienen om elke poging tot fraude of identiteitsdiefstal te voorkomen.

We willen u verzekeren dat de door ons verzamelde documenten op geen enkele manier met derden worden gedeeld, voor commerciële doeleinden worden gebruikt of online worden gepubliceerd.

Uw privacy is van het grootste belang voor ons, en de identiteitsverificatie zal ook bijdragen aan een zorgeloze aanschaf van een huisdier.

Identiteitsverificatie is niet verplicht op onze website, maar wordt sterk aangemoedigd in het belang van de veiligheid van al onze gebruikers. Het kiezen voor identiteitsverificatie versterkt de bescherming van uw account en draagt bij aan het creëren van een veiligere en betrouwbaardere online omgeving voor onze gehele gemeenschap.

We raden deze stap ten zeerste aan om een veilige gebruikerservaring te garanderen en te voldoen aan de beste praktijken voor gegevensbescherming.

De identiteitsverificatie op onze website biedt meer dan alleen een eenvoudige administratieve formaliteit. Het is een echte garantie voor serieusheid en toont uw toewijding aan de veiligheid en het vertrouwen van uw klanten of toekomstige adoptanten.

Door deze maatregel in te voeren, geven we de voorkeur aan transparantie, een essentieel element voor het opbouwen van sterke relaties tussen gebruikers.

Het "Geverifieerde Identiteit" -embleem heeft tot doel de veiligheid en transparantie van onze site te versterken voor alle inhoudsverspreiders. Identiteitsverificatie is een cruciaal proces voor elke fokker en dienstverlener op ons platform. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat nieuwe adoptanten die een huisdier willen verwelkomen of een professional in de dierenindustrie willen inhuren, een betrouwbare en geruststellende ervaring hebben.

Deze verificatie omvat verschillende aspecten zoals identiteit, contactgegevens en de geldigheid van het bedrijf of de activiteit. Het vestigt een sfeer van vertrouwen tussen verspreiders en klanten, voorkomt online fraude en waarborgt de legitimiteit van advertenties.

De veiligheid van gebruikers heeft bij ons de hoogste prioriteit, en het "Geverifieerde Identiteit"-embleem is een symbool van betrokkenheid bij de gemeenschap. Elke gebruiker die dit embleem vertoont, heeft een grondige verificatie ondergaan om de authenticiteit van zijn profiel, activiteiten en advertenties te garanderen.

Door te kiezen voor fokkers die op Preeders zijn vermeld, kunnen adoptanten er zeker van zijn dat de transactie transparant, veilig en ethisch verloopt. We moedigen alle belanghebbenden aan deel te nemen aan dit verificatieproces om een omgeving van wederzijds vertrouwen te bevorderen en verantwoorde adopties te ondersteunen.

Ja, alle bedrijven worden geverifieerd. Deze verificatie is een cruciale stap om de veiligheid en transparantie van de matchmaking op onze website te waarborgen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat gebruikers vertrouwen kunnen hebben in de bedrijven waarmee ze interactie hebben. Daarom hebben we een rigoureus verificatieproces ingesteld voor alle professionals, ongeacht hun branche.

Het "Geverifieerd Bedrijf"-badge is een teken van vertrouwen dat we toekennen aan bedrijven die aan al onze verificatievereisten hebben voldaan. Wanneer u dit badge ziet, kunt u erop vertrouwen dat het bedrijf een grondig proces heeft doorlopen om de juridische identiteit te valideren. Dit is bedoeld om nieuwe aannemers gerust te stellen en hun vertrouwen in hun keuze te versterken.

We geloven sterk in de noodzaak om hoge normen voor kwaliteit en veiligheid op ons platform te handhaven. Bedrijfsverificatie is een van de manieren waarop we dit bereiken, en we zullen actief blijven werken om ervoor te zorgen dat alle professionals die op onze website actief zijn, betrouwbaar en bekwaam zijn in hun respectievelijke vakgebieden. Uw veiligheid en tevredenheid hebben onze hoogste prioriteit.

Het verschil tussen een geverifieerd en een gecertificeerd profiel op onze website is cruciaal. Een geverifieerd profiel houdt alleen verificatie van de geldigheid van het bedrijf in, zonder de identiteit van de gebruiker te valideren.

Daarentegen betekent een gecertificeerd profiel dat de gebruiker zowel zijn persoonlijke identiteit als die van zijn bedrijf heeft bevestigd. Deze certificering heeft tot doel ervoor te zorgen dat alle verstrekte informatie consistent en betrouwbaar is, en zo het vertrouwen binnen onze online gemeenschap te versterken.

Persoonlijke gegevens

Bij ons staan privacybescherming en de beveiliging van de persoonlijke gegevens van onze gebruikers bovenaan onze prioriteitenlijst, en we implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om ze te beschermen. We slaan de persoonlijke gegevens van gebruikers niet op, tenzij dit strikt noodzakelijk is om onze diensten te leveren in overeenstemming met ons privacybeleid en de geldende wetten.

Wanneer u met onze diensten interacteert, kunnen we geanonimiseerde en geaggregeerde gegevens verzamelen voor analyse- en gebruikerservaringsverbeteringsdoeleinden. Deze gegevens zijn echter gedepersonaliseerd en kunnen niet worden gebruikt om u persoonlijk te identificeren.

Onze toewijding aan privacy betekent dat we uw persoonlijke gegevens niet exploiteren, verkopen of delen met derden, behalve zoals bepaald in ons privacybeleid of wanneer de wet dit vereist.

Wij nemen de privacy van de persoonlijke informatie van onze gebruikers zeer serieus. Wij slaan geen persoonlijke informatie op, zoals identiteitskaarten of andere gevoelige informatie over gebruikers of bedrijven. Onze prioriteit is om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen en uw privacy te respecteren.

De informatie die u met ons deelt, kan worden gebruikt voor het specifieke doel waarvoor u deze heeft verstrekt, bijvoorbeeld om uw gebruikerservaring te personaliseren of de door u gevraagde diensten te leveren. Wij gebruiken deze echter niet voor andere doeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Ons engagement voor privacy is verankerd in onze beleidslijnen en procedures, en wij werken voortdurend aan het waarborgen dat uw persoonlijke informatie privé en veilig blijft.

Als u specifieke vragen heeft over hoe wij uw persoonlijke gegevens beheren of als u uw privacyrechten wilt uitoefenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen als u geen antwoord kunt vinden in onze veelgestelde vragen. Stel uw vragen; we zijn er om u te helpen.

Toegang tot het contactformulier
Illustration